Bröstförstoring med implantat

Gör din bröstförstoring vid en av Sveriges modernaste plastikkirurgiska klinik. Vi på Diamond Plastikkirurgi ser dig som en del av vårt team och är med dig hela vägen från starten och därefter. Hos oss kommer du att bemötas av professionell, trevlig och väl uppdaterad personal och kan känna dig trygg med det skräddarsydda val av behandling du väljer göra hos oss.

Bröstförstoring är idag den vanligaste estetiska proceduren världen över. Den främsta anledningen till att en kvinna vill genomgå en bröstförstoring är att hon är missnöjd med storleken och/eller formen på brösten. Många kvinnor som konsulterar oss för en bröstförstoring är missnöjda pga. underutvecklad och/eller asymmetrisk bröstvävnad men i de flesta fall handlar det mer om form- och storleksförändring efter graviditet, amning eller viktförändring.

Hos oss på Diamond Plastikkirurgi är komplikationsfrekvensen mycket låg. Och de komplikationer som eventuellt skulle uppstå kommer vi att ta hand om utan kostnad tills du känner dig nöjd.

Vår målsättning och nyckeln till ett lyckat resultat är att ge alla våra patienter det resultat som förväntas och utlovas utan större märkbara ärr och andra avvikelser och att resultaten varar under lång tid efter din operation. Våra plastikkirurger är mycket erfarna och alltid uppdaterade gällande de senaste teknikerna som erbjuds. Vi lyssnar noggrant på dina önskemål och kommer tillsammans med dig att utvärdera dina individuella förutsättningar för att ge dig en skräddarsydd behandling för bästa resultat. Våra tekniker är alltid uppdaterade och de proteser som används hos oss är alltid av mycket hög kvalitet.

 • Aktuella implantat: Motiva eller Mentor
 • Operationstid: 40 minuter
 • Snittföring: 2,5 – 4 cm beroende på val av implantat och storlek
 • Bedövning: Narkos
 • Pris från: 45000 kr
 • Garantier: Kapselgaranti 3 eller 5 år och nöjdhetsgaranti 2 år
 • Tillbaka till arbete: 2 – 7 dagar
 • Delbetalning: Fr

Våra plastikkirurger vid Diamond Plastikkirurgi är samtliga auktoriserade och certifierade specialister inom plastikkirurgi med gedigen bakgrund inom både rekonstruktiv och estetisk plastikkirurgi. Våra plastikkirurger har sin grundutbildning samt specialistutbildning i plastikkirurgi från Sverige. De har besökt, arbetat och regelbundet besöker andra plastikkirurgiska kliniker nationellt och internationellt. De reser kontinuerligt på internationella kongresser och kurser för att ständigt hålla sig uppdaterade gällande de aktuella och senaste teknikerna för att kunna erbjuda våra patienter behandling i världsklass.

Våra plastikkirurger är alla medlemmar i Svensk Plastikkirurgisk Förening, Nordisk Plastikkirurgisk Förening, The European Academy of Facial Plastic Surgery (EAFPS), Swedish Society for Reconstructive Microsurgery, European Federation of Societies for Microsurgery (EFSM) samt International Confederation of Plastic Surgery Societies (ICOPLAST).

Hos oss är bröstförstoring ett mycket vanligt förfarande och vi vet att alla våra patienter är unika och därmed vet vi vikten av ett skräddarsydd och individanpassad behandling. För oss är nyckeln till ett lyckat resultat alltid naturlig och omärkbar för omgivningen. Bara du som patient ska veta att ett ingrepp genomförts. Hos oss kan du känna dig trygg och säker att samtliga i vår personal kommer att göra sitt yttersta från den första kontakten med kliniken och så länge du önskar så att du blir nöjd med våra insatser.

Vi är alltid tillgängliga för alla våra patienter oavsett om det handlar om en akut situation eller om de handlar om frågor av enklare karaktär. Vi ställer mycket höga krav på oss själva som behandlare men även på vår medicinska utrustning och instrument från ledande leverantörer av högsta kvalitet. Därför kan vi på Diamond Plastikkirurgi stolt erbjuda dig den största och mest moderna plastikkirurgiska kliniken i Örebro med gedigen kunskapsbas och därmed trygghet för dig.

Hos oss på Diamond Plastikkirurgi kan du alltid räkna med att bli bemött av trevlig och professionell personal och vi kommer att göra vårt yttersta från din första kontakt med oss och därefter för att möta och uppfylla dina förväntningar. Bland ytterst få kliniker i Sverige erbjuder vi även en garanti som innebär att vi kan hantera eventuella oförutsedda händelser helt gratis. Vi finns alltid tillgängliga för dig oavsett tid på dygnet. Allt för att du ska känna dig trygg hos oss.

Våra plastikkirurger använder bara de bästa och senaste proteserna på marknaden. Alla implantat är FDA-godkända och / eller CE-märkta.

Vi erbjuder fotografering och 3D-simulering som hjälper dig och oss att välja en protes som bäst passar dina behov och som är skräddarsydda för just dig..

Vi ställer mycket höga krav på vår medicinska kunskap och genomförandet av våra operationer. Hos oss använder vi bara moderna kirurgiska instrument från ledande leverantörer av absolut högsta kvalitet.

Vi vill att du ställer höga krav på oss för det gör vi!

Av diverse orsaker väljer kvinnor idag att genomgå en bröstförstoringsoperation helt beroende på personliga önskemål och behov. Det kan vara önskemål om enbart volymökning, förändring av form, bröstlyft, asymmetri mellan brösten eller kombination av alla dessa. Motivet för bröstförstoring kan vara många. Missnöje med brösten kan påverka en kvinna fysiskt men också mentalt. Det är viktigt att du förstår att dina förutsättningar, innan din operation, spelar en stor roll för det slutliga resultatet och att vi genom vår expertis gör det bästa av vad vi har tillförfogande och av vad du önskar för att därefter skräddarsy en individuell behandling för just dig.

När du väl har bestämt dig att genomgå din operation är det av vikt att du också funderar på vilket resultat du vill uppnå. Vi ser helst att du innan din konsultation har sökt lite själv på nätet eller andra informationsforum gällande den operation du vill genomgå för att vara så uppdaterad som möjligt när du väl kommer till oss. Självfallet är du också välkommen att besöka oss för att få den initiala informationen kring din operation. Boka gärna en tid hos en av våra plastikkirurger som alla har gedigen erfarenhet och kunskap inom området. För oss är det viktigt att du upplever att du tas på ett seriöst sätt och att du känner att den personliga kemin mellan dig och din plastikkirurg uppfattas som positiv. Du är välkommen att ta med dig en vän eller familjemedlem på din konsultation.

Vi lägger stor vikt vid att din konsultation hos oss upplevs som informativ, konstruktiv och trevlig. Om du trots allt efter din konsultation hos oss och samtal med berörd personal fortfarande upplever att du är osäker att genomgå operationen rekommenderar vi att du inte fortlöper med processen och istället väntar med din operation.

På Diamond Plastikkirurgi är det av största vikt att du känner att du blir lyssnad på och att du tas på ett seriöst sätt samt att du får svar på alla dina funderingar. Vi har alla olika önskningar och motiv för en operation.

Vid ditt första möte på kliniken lyssnar vi på alla dina önskemål och förväntningar som du ställer på oss och vi kommer att göra vårt yttersta för att svara på dina frågor på ett adekvat och förståeligt sätt. Du kommer noggrant att få information om vad just ditt ingrepp innebär, förväntade resultat, potentiella komplikationer, kostnaden för din operation och tillsammans kommer vi fram till en passande tid för din operation. Innan din konsultation fyller du i ett frågeformulär om ditt hälsotillstånd, tidigare sjukdomar och operationer, läkemedel etc.

Du får också praktisk information om din operation och hur du på bästa sätt förbereder dig inför operationen och därefter.

Efter ditt samtal mellan dig och din plastikkirurg under konsultationen tittar ni tillsammans på dina förutsättningar inför din operation. En mängd olika val av metoder görs därefter som ska leda till en skräddarsydd och optimalt resultat som du eftersträvar. Du och din plastikkirurg kommer genomgående att diskutera bland annat placering av snitt och eventuella risker med din operation och de förväntade resultaten.

Vid bröstförstoring används oftast bröstimplantat med silikongel. På Diamond Plastikkirurgi använder vi endast implantat av högsta kvalitet. Därför har vi valt att använda oss av silikonimplantat från Motiva och Mentor som leverantörer där vi har ett långsiktigt samarbete med. Med oss ​​kan du välja mellan runda och anatomiska (droppformade) implantat. Motiva har ett speciellt implantat som är rund (Ergonomix) men ter sig som droppformad framförallt när du står eller sitter upp. Tack vare denna teknologi ger det en mycket naturlig utseende och känns även naturlig.

De implantat du väljer kan placeras över, under eller delvis (dualplane) under den stora bröstmuskeln och valet av denna placering beror av diverse faktorer som du noggrant kommer att informeras om under din konsultation och vilken rekommendation vi ger dig för att uppnå just dina långsiktiga önskemål. Allt detta ger dig möjlighet att få ett skräddarsytt resultat som passar dina specifika önskningar och förutsättningar.

Transplantation av kroppseget fett kan också vara ett alternativ eller ett tillägg till bröstförstoring med silikonimplantat. Förstoring med implantat och fett i kombination kallas hybridförfarande. Detta är en operation med allt mer ökad popularitet. Det finns flera fördelar med en sådan kombinationsoperation såsom rekonstruktion av ett förnyat dekolletage eller att minska risken för en eventuell synlig implantatkant och även minskad kapselbildning i framtiden.

Vi på Diamond Plastikkirurgi är stolta att kunna erbjuda dig de bästa garantierna på marknaden. Gör du din bröstoperation hos oss får du som patient alltid en femårig garanti för eventuella kapselkontraktioner. Kapselkontraktion uppstår då den kapsel runt implantatet som naturligt alltid bildas efter en implantatkirurgi drar ihop sig vilket leder till att bröstet ändrar form och kan kännas stramt och även ibland vara smärtsamt. Påförhand vet varken du som patient eller din plastikkirurg om en kapselkontraktion kommer att uppstå hos just dig och när i tiden detta sker. Med denna garanti kommer vi kostnadsfritt att åtgärda eventuella kapselkontraktioner av Baker grad III/IV, dvs formförändring och/eller smärtsam upplevelse till följd av den kapselkontraktion som uppstått. Garantin gäller dock ej om du vill byta till en annan implantatstorlek. Kapselgarantin gäller endast för bröstförstoring för första gången.

Vi erbjuder också 2 års ”nöjdhetsgaranti” vilket innebär att vi kostnadsfritt utför korrigerande kirurgi om det finns medicinska skäl till en reoperation och att vi kan garantera att resultatet kan förbättras med en reoperation. Detta gäller dock ej om du vill ha ett annat implantat eller om du önskar en annan kombinationsbehandlings som t.ex. ett bröstlyft utöver din bröstförstoring.

Skulle du mot allförmodan inom 5 år efter din bröstoperation råka ut för något som leder till att implantaten skadas eller att detta sker spontat och kan bekräftas via MR (magnetröntgen) ger vi också dig en garanti att ersätta dina implantat eller helt avlägsna dem kostnadsfritt.

För att ovanstående garantier ska gälla måste du:

– Ha följt muntliga och skriftliga rutiner som ges före och efter din operation.
– Har varit på dina bokade regelbundna återbesök.
– Omedelbart kontaktar oss om det uppstår ett problem och träffar din operatör.

Ovanstående garantier gäller dock ej om:

– Du har genomgått en graviditet/amning inom den givna tidsramen för garantin.
– Annan kombinationsbehandling önskas utöver din bröstförstoring.

Det pris du betalar för din operation inkluderar:

 • Din operation.
 • Narkos och bedövningsmedel.
 • Kompressionskläder.
 • Den vård du behöver för din operation såsom bemannad avdelning och personlig vård med mat och tilltugg.
 • Alla nödvändiga kontroller efter din operation.
 • Tillgång till din plastikkirurg 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan.

 

Den prisvariation som förekommer vid ingreppet beror på ett antal faktorer som operationens omfattning, operationstiden och om du väljer att genomgå andra kombinationsbehandlingar. Under din konsultation får du prisförslag för din skräddarsydda behandling.

Kontakta oss eller lämna dina uppgifter för en konsultation

  E-post

  Telefon

  Diamond Plastikkirurgi
  Stortorget 9
  702 11, Örebro

  076 540 77 77

  Kontakta oss eller lämna dina uppgifter för en konsultation

   E-post

   Telefon

   Diamond Plastikkirurgi
   Stortorget 9
   702 11, Örebro

   076 540 77 77