Om oss

Diamond Plastikkirugi – med ditt välmående i fokus. Vi har som målsättning att alla våra behandlingar och kirurgiska ingrepp, med vår personliga touch, ska ge våra patienter en bättre livskvalité alltid med vetenskap och säkerhet som grund.

Grunden för Diamond Plastikkirurgi vilar på en gedigen erfarenhet, modern teknik, marknadens bästa utrustning och framförallt ett verksamhetsfokus där patienten helt och hållet ställs i centrum.

Vårt mål är inte att förändra våra patienter som person. Däremot är målet att hjälpa till att lyfta fram den självbild som representerar just våra patienter och som får dem att känna sig trygga, nöjda och mer självsäkra. Det estetiska resultatet ser vi som en central komponent för att uppnå såväl välbefinnande som balans i livet. Vi stöttar alltid våra patienter innan, under och inte minst efter deras skräddarsydda behandling.

I hjärtat av Örebro

Med målet att bli en av Sveriges absolut bästa kliniker arbetar vi ständigt med att utveckla både vår kompetens men också vår arbetsmiljö. Vi vill att våra kunder likväl som vår personal ska trivas i våra lokaler placerade i hjärtat av Örebro. Om du inte redan har besökt oss på kliniken tycker vi det är dags att du tittar förbi så du får se hur vi har det! Om du bara vill ta en titt hittar du adress och kontaktuppgifter genom att klicka dig vidare nedan, om du hellre vill boka in en konsultation kan du istället boka en tid direkt på sidan genom att klicka på "Boka tid" uppe i högra hörnet alternativt fylla i ett av våra formulär här på sidan så återkopplar vi så fort som möjligt för att hitta bästa möjliga tillfälle tillsammans.

Vi som jobbar på Diamond

Grundare / CEO

Dr. CHRIS C. DIAMOND JANBAZ

Specialist inom Plastikkirurgi

Plastikkirurg

Dr. JESPER BERGDAHL

Överläkare & Specialist inom Plastikkirurgi

Anestesiolog / Narkosläkare

DR. IGOR ZADONSKY

Administration och HR

LINDA JANBAZ

Sjuksköterska

ELIN WALLNER

Anestesisjuksköterska

FIA STRANDH

Operationssjuksköterska

TINA NILSSON

Operationssjuksköterska/ Injektionssjuksköterska

LYNN HARRYSON

Leg: Sjuksköterska

LIS-MARIE KARLSSON

Sjuksköterska/ Injektionssjuksköterska

MARIA SEGER

Anestesisjuksköterska

ANTON KARLSSON

Sjuksköterska

RONJA HAAPALA

Anestesisjuksköterska

LUIS MORENO

Receptionist

LOVIS NORGREN

Undersköterska / Receptionist

ELVIRA WULF

Överläkare & Dermatolog

BEATRICE SOMMERFELD

Kontakta oss eller lämna dina uppgifter för en konsultation

  E-post

  Telefon

  Diamond Plastikkirurgi
  Stortorget 9
  702 11, Örebro

  076 540 77 77