Varför Diamond?

Grunden för Diamond Plastikkirurgi är en gedigen erfarenhet, modern teknik, marknadens bästa utrustning och framförallt ett verksamhetsfokus där Du som patient helt och hållet ställs i centrum. Vi lägger stor vikt vid ett gott och respektfullt bemötande, full diskretion samt en tydlig och noggrann information om våra ingrepp och behandlingar.

Vårt mål är inte att förändra Dig som person. Däremot är målet att hjälpa till att lyfta fram den självbild som representerar just Dig och som får Dig att känna dig trygg, nöjd och självsäker. Det estetiska resultatet ser vi som en central komponent för att uppnå såväl välbefinnande som balans i livet. Vi stöttar Dig innan, under och inte minst efter Din skräddarsydda behandling.

Varmt välkommen att kontakta oss för en konsultation med en av våra erfarna kirurger!

 

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder ett brett spektrum av kirurgi, injektionsbehandlingar och hudvård. Mer informationen om varje specifik behandling hittar du i menyn under "Behandlingar" och behöver du hjälp under processen kan du boka en konsultation genom vår bokningsfunktion eller genom att fylla i ett av våra kontaktformulär här på sidan.

Vår expertis

Våra kirurger har mångårig erfarenhet av estetisk och rekonstruktiv kirurgi och ligger i ständig framkant vad gäller metodik och teknologi, alltid med din trygghet i fokus.

Trygghetsgaranti

Din trygghet och välbefinnande är det viktigaste för oss! Fråga gärna din kirurg under konsultationstillfället så berättar vi mer om hur vår trygghetsgaranti ser ut för just din specifika behandling.

Utbildning & säkerhet

Hela verksamheten på Diamond Plastikkirurgi vilar på personalens gedigna kompetens inom sin profession. Vi strävar alltid mot att var bäst i branschen på patientsäkerhet och kvalitet.

Kontakta oss eller lämna dina uppgifter för en konsultation

  E-post

  Telefon

  Diamond Plastikkirurgi
  Stortorget 9
  702 11, Örebro

  076 540 77 77