Varför Diamond?

Det finns en gemensam bredd inom det läkemedelsverk som råder för sjukvården i stort men det är den detaljerade och professionella grenen som är den linje vår plastikkirurgiska klinik representerar.

När Du som patient vänder Dig till Diamond plastikkirurgi leder det till en professionell bedömning som i sin tur öppnar dörrarna mot Ditt eventuella nästa steg; att genomgå en av våra behandlingar. Vår expertis inom området är vid och genom samverkan med våra patienter blir planeringen välgrundad och solid. Vi lägger stor vikt vid ett gott och respektfullt bemötande, full diskretion samt en tydlig och noggrann information om våra ingrepp och behandlingar. Symmetrin, den enorma bredden, det stabila och säkra framtidsresultatet samt dess enhetliga glans är just vad vår klinik står för.

Grunden för Diamond plastikkirurgi är en gedigen erfarenhet, modern teknik, marknadens bästa utrustning och framförallt ett verksamhetsfokus där Du som patient helt och hållet ställs i centrum.

Vårt mål är inte att förändra Dig som person. Däremot är målet att hjälpa till att lyfta fram den självbild som representerar just Dig och som får Dig att känna dig trygg, nöjd och självsäker. Det estetiska resultatet ser vi som en central komponent för att uppnå såväl välbefinnande som balans i livet. Vi stöttar Dig innan, under och inte minst efter Din skräddarsydda behandling.

Varmt välkommen att kontakta oss för en konsultation med en av våra erfarna kirurger!

Kontakta oss eller lämna dina uppgifter för en konsultation

  E-post
  Telefon

  Diamond Plastikkirurgi
  Stortorget 7 – 9
  702 11, Örebro

  076 540 77 77