Linda Janbaz

Administration och HR

Linda startade Diamond Plastikkirurgi 2018 tillsammans med sin man Chris C. Diamond Janbaz. Linda har en bred erfarenhet av att jobba med människor och brinner för att bygga och utveckla verksamheter med starkt kundfokus.

“Min roll innebär ungefär att se till så att alla är nöjda och glada, både kunder och medarbetare. Vi är ett familjärt team här på kliniken som hjälps åt och det underlättar verkligen mitt arbete. Jag tycker att det allra roligaste är kundkontakten. Vi har ju som vision att bli Sveriges bästa och på sikt största klinik, men aldrig tappa den familjära känslan. När man kommer till oss ska det kännas som att komma hem, inte som till ett sjukhus.”

Linda ingår i klinikledningen och arbetar administrativt med ett brett ansvar för ekonomi, fakturering, lokaler, personalfrågor, schema, men kanske framför allt trivseln på kliniken. Linda drivs av att besökarna ska få den allra bästa upplevelsen och har visionen att Diamond Plastikkirurgi ska bli Sveriges bästa klinik inom plastikkirurgi.

“Mitt bästa hälso/skönhetstips är minst 30 minuters motion varje dag och en bra hudvårdsrutin med bra produkter.”

Kontakta oss eller lämna dina uppgifter för en konsultation

  E-post

  Telefon

  Diamond Plastikkirurgi
  Stortorget 9
  702 11, Örebro

  076 540 77 77