Renuvion

Fettsugning har nu för första gången någonsin gått om bröstförstoringar i antal och därmed har behovet av åtstramning efteråt ökat markant. Men man ska vara tydlig med att det kan finnas behov för hudåtstramning även om ingen fettsugning i sig behövs, tiden tar helt enkelt ut sin rätt och huden kan behöva stramas upp även om man hållit sig i form genom åren. Det är också en absolut lämplig behandling i de fall man genomgått en fettsugning och vill försäkra sig om bästa möjliga kontraktion av huden (upp till 60%). Detta görs då i kombination under samma operationstillfälle.

Hos oss på Diamond Plastikkirurgi är komplikationsfrekvensen mycket låg. Och de komplikationer som eventuellt skulle uppstå kommer vi att ta hand om utan kostnad tills du känner dig nöjd.

I många fall där man överväger en buk-, arm- eller kanske en lårplastik så kan Renuvion vara lämpligare med sin snabba återhämtning, mycket små ärr och kortare behandlingstid.

Trots att vi inte direkt kan stoppa åldrandet så kan vi med hjälp av Renuvion behandlade kollagenfibrerna under huden och spänna ner dessa samtidigt som vi aktiverar processen som heter neokollagenes. Detta sätter igång föryngring av just kollagenet.

Renuvion är utvecklad för att ge resultat redan efter en behandling. Dramatiska resultat kan skådas så snart som dagar efter behandlingen och kommer fortsätta förbättras ytterligare under hela läkningsprocessen.

Trots viss ömhet rapporterar de flesta patienter minimal eller ingen smärta, inte ens direkt efter behandlingen. Vanligen är den upplevda smärtan lägre än vid fettsugning.

Vår målsättning och nyckeln till ett lyckat resultat är att ge alla våra patienter det resultat som förväntas och utlovas utan större märkbara ärr och andra avvikelser och att resultaten varar under lång tid efter din operation.

Våra plastikkirurger är mycket erfarna och alltid uppdaterade gällande de senaste teknikerna som erbjuds. Vi lyssnar noggrant på dina önskemål och kommer tillsammans med dig att utvärdera dina individuella förutsättningar för att ge dig en skräddarsydd behandling för bästa resultat.

Våra tekniker är alltid uppdaterade och de proteser som används hos oss är alltid av mycket hög kvalitet.

Ett ingrepp med Renuvion tar oftast inte längre än ca 15-20 minuter med 3-4 mm små snitt och behandlingen kan utföras under ren lokalbedövning samt i full narkos där du sover gott under din behandling.

Haka / Hals / Käklinjer    25.000
Nedre mage 25.000
Övre mage 25.000
Hela magen 40.000
Midja 25.000
Rygg 35.000
Venusberg 25.000
Övre armar 30.000
Utsida lår 30.000
Insida lår 30.000
Knän 25.000

Kontakta oss eller lämna dina uppgifter för en konsultation

  E-post

  Telefon

  Diamond Plastikkirurgi
  Stortorget 9
  702 11, Örebro

  076 540 77 77

  Kontakta oss eller lämna dina uppgifter för en konsultation

   E-post

   Telefon

   Diamond Plastikkirurgi
   Stortorget 9
   702 11, Örebro

   076 540 77 77