Diamond Plastikkirurgi växer och vi söker Dig som är anestesiolog!

16 maj, 2022

Är du specialistläkare inom anestesi och intensivvård och vill jobba i ett sammansvetsat team som erbjuder högkvalitativ plastikkirurgi? Här finns möjligheten att jobba dagtid på en modern klinik i centrala Örebro och vara med och bidra till våra patienters resa mot en bättre livskvalitet!

Arbetsuppgifter

Som anestesiläkare hos oss kommer du att leda det dagliga arbetet på vår operationsavdelning och tillsammans med våra anestesisjuksköterskor leverera bästa möjliga anestesi till våra patienter. Du kommer ansvara för preoperativ bedömning och planera det postoperativa omhändertagandet. Vi ser  gärna att du är delaktig i att driva  utvecklings- och kvalitetsarbete tillsammans med dina kollegor. Viss beredskap ingår i tjänsten för de patienter som övernattar på kliniken. Du kommer ingå i klinikens ledningsgrupp.

Om arbetsplatsen

Diamond Plastikkirurgi i Örebro har sina lokaler på Stortorget mitt i stan.  Vi opererar måndag till torsdag och har övernattande patienter vissa nätter. Verksamheten är i en tillväxtfas och vi siktar på ett genomföra ca 800 operationer i narkos under 2022. Kliniken har två heltidsanställda specialister i plastikkirurgi och två fullutrustade operationssalar samt en mindre operationssal för ingrepp i lokalanestesi. Vidare finns en post-op/vårdavdelning med 7 platser och en mottagningsverksamhet som är separerad från operationsavdelningen. Kliniken har i dagsläget 14 anställda.

Vi erbjuder dig: 

 • styra och utveckla det egna arbetet som anestesiolog
 • en god och hälsofrämjande arbetsmiljö med bra balans mellan arbete och fritid
 • ett erfaret och inarbetat team
 • tid för kompetensutveckling i linje med verksamhetens mål
 • en konkurrenskraftig lön
 • trevlig klinik med fina lokaler mitt i Örebro

Kvalifikationer

Vi söker en specialist inom anestesi och intensivvård. Vi ser gärna att du är självgående och väl förankrad i din yrkesprofession. Det är särskilt meriterande om du har mångårig erfarenhet av anestesi inom dagkirurgiska verksamheter. Ett krav är mycket goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift.

För att passa hos oss ser vi att du är en flexibel, lojal och samarbetsinriktad person som värdesätter patientarbete. Du har förmågan att prioritera mellan arbetsuppgifterna och snabbt ställa om i akuta situationer. Du trivs i ett arbete med inslag av både teamarbete och självständigt arbete och där du själv får bidra till en fortsatt god arbetsmiljö.

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning. Heltid. Dagtid..

Tjänstgöringsgrad kan diskuteras.

Tillträde efter överenskommelse.

Ansökan

Ska innehålla CV och personligt brev samt kopia på specialistbevis.

Skickas via e-post till jan@diamondplastikkirurgi.se

Intervjuer och rekrytering sker fortlöpande.

Kontaktperson:

Jan Stepniewski

Specialist Anestesi och Intensivvård, Klinikchef

jan@diamondplastikkirurgi.se

Tfn direkt: 072-401 34 01

Tfn klinik: 076-540 77 77

 

Välkommen med Din ansökan!

Kontakta oss eller lämna dina uppgifter för en konsultation

  E-post

  Telefon

  Diamond Plastikkirurgi
  Stortorget 9
  702 11, Örebro

  076 540 77 77