Ny behandlingsmetod – Renuvion (hudåtstramning)

27 juni, 2023

Hos oss på Diamond Plastikkirurgi kan vi nu presentera en ny behandlingsmetod: Renuvion.

Fettsugning har nu för första gången någonsin gått om bröstförstoringar i antal och därmed har behovet av åtstramning efteråt ökat markant. Men man ska vara tydlig med att det kan finnas behov för hudåtstramning även om ingen fettsugning i sig behövs, tiden tar helt enkelt ut sin rätt och huden kan behöva stramas upp även om man hållit sig i form genom åren. Det är också en absolut lämplig behandling i de fall man genomgått en fettsugning och vill försäkra sig om bästa möjliga kontraktion av huden (upp till 60%). Detta görs då i kombination under samma operationstillfälle.

I många fall där man överväger en buk-, arm- eller kanske en lårplastik så kan Renuvion vara lämpligare med sin snabba återhämtning, mycket små ärr och kortare behandlingstid.

Läs mer på vår behandlingssida eller boka en konsultation med någon av våra plastikkirurger om du vill veta mer. Det gör du lättast genom att klicka på länken boka tid eller genom att fylla i formuläret längre ner på sidan så hör vi av oss för att boka in en tid med dig.

Läs mer om Renuvion

Kontakta oss eller lämna dina uppgifter för en konsultation

  E-post

  Telefon

  Diamond Plastikkirurgi
  Stortorget 9
  702 11, Örebro

  076 540 77 77