Kliniken i Örebro blir dubbelt så stor

07 november, 2021

När vi startade Diamond Plastikkirurgi i november 2018 slog vi upp dörrarna till den då helt nya kliniken på Stortorget 9 i Örebro. Responsen vi fick var otrolig och verksamheten började snabbt att rulla igång. Det dröjde inte länge innan vi började växa ur lokalerna, och efter en ombyggnation kan vi nu äntligen välkomna dig till en dubbelt så stor klinik.

En trappa upp på Stortorget 9 hittar du Diamond Plastikkirurgi. Vi låg tidigare vägg i vägg med en annan verksamhet som precis som oss sökte efter större lokaler, och när de flyttade ut hade vi möjlighet att ta över deras yta. Det gjorde att vi kunde öppna upp en vägg mellan de två lokalerna och gick då från en yta på 300 kvm till ca 570 kvm.

“Det är jätteskönt att få större lokaler, nu faller allt på plats på ett naturligt sätt. Alla kommer att få mer yta och det blir en tryggare miljö för både personal och kunder, det blir mer lugn och ro i lokalerna. Jag som har suttit i köket och jobbat får till och med ett riktigt kontor nu.” säger Linda Janbaz som är administrativt ansvarig.

 

De nya lokalerna genomgick en renovering och i april kunde vi börja välkomna besökare till vår nya avdelning. Att både kunna behålla den gamla delen och samtidigt få en ny stor avdelning har varit en fördel för oss på Diamond. Det har gjort att vi har kunnat dela upp vår verksamhet på ett mer naturligt sätt än vad som tidigare var möjligt.

Det som ursprungligen var klinikens huvudingång är nu stängd för besökare, den nya ingången finns cirka 20 meter till höger. Du som har en tid bokad för konsultation, återbesök eller operation är välkommen att anmäla dig i receptionen. Du hittar denna entré, märkt reception / mottagning till höger när du kommer upp för trappan.

Under hösten 2021 har kliniken fokuserat på tillväxt och rekrytering. En till operationssal har driftsatts och mottagningen har fortsatt växa. Antalet operationer har fördubblats jämfört med 2020.

“Vi har vuxit konstant sedan starten, vi har fler kirurger, fler anestesisjuksköterskor och fler operationssköterskor. Det är ett lyft för alla att få större lokaler! Vi blir en större klinik med större möjligheter, och det blir en ännu bättre upplevelse för besökarna där var sak är på sin plats.” säger Linda.

 

Med nya lokaler får vi mer plats för operation och fler sängplatser för patienter som behöver stanna kvar över natten vilket ökar vår kapacitet. Nu när operationsavdelningen blir avskild från den resterande verksamheten kommer medarbetarna på operation kunna ha fullt fokus på dig som ska genomgå en operation och det kommer att bli mindre spring i korridorerna.

Diamond Plastikkirurgi växer hela tiden, vi anställer kontinuerligt och gör vårt yttersta för att möta marknadens efterfrågan på våra tjänster. Plastikkirurgen Jesper Bergdahl är ett stort tillskott i teamet, vi är mycket glada över att han nu på heltid bidrar med sin kompetens och långa erfarenhet till oss på Diamond.

Narkosläkaren Jan Stepniewski som tidigare jobbat deltid på kliniken jobbar nu på heltid. Jan har en ledningsposition på kliniken och är medicinskt ansvarig för operationsavdelningen. Kliniken har gjort en medveten satsning på den senaste generationens anestesimaskiner från Dräger, Zeus IE, vilket placerar oss i absolut framkant tekniskt för att erbjuda en säker och komplikationsfri anestesi. Det gör att DIamond Plastikkirurgi fortsätter sin satsning på att erbjuda kirurgi och anestesi av högsta kvalitet.

Mer om satsningen på en modern anestesi, som första privata plastikkirurgiskaklinik i Sverige med Dräger Zeus IE, kan du läsa här.

Om du vill läsa mer om våra olika tjänster hittar du de här. Varmt välkommen till vår nya, större klinik i Örebro!

Kontakta oss eller lämna dina uppgifter för en konsultation

  E-post

  Telefon

  Diamond Plastikkirurgi
  Stortorget 9
  702 11, Örebro

  076 540 77 77